Ta bort Tatuering

Välkommen till Salong Glamour Laser, Vi som jobbar här är specialiserade på att ta bort din tatuering. Med hjälp av den senaste tekniken, PicoLO laser, kan vi ta bort tatueringar som är upp till 20×20 cm stora! Dessutom erbjuder vi flera behandlingar av estetisk hudvård såsom hudföryngring.

Ta bort din tatuering i Göteborg med hjälp av PicoLO
När vi tar bort din tatuering har vi den senaste tekniken till hands, nämligen PicoLO laser. PicoLos ultrakorta pikosekundpuls riktar sig effektivt mot pigmentering samtidigt som den minimerar obehag, smärta, stillestånd och biverkningar. Laserns stora punktstorlek möjliggör även snabbare och mer effektiva behandlingar med högre komfort för dig som kund, när vi tar bort din tatuering i Göteborg.
Vi är såpass trygga med kapaciteten av vår maskin och kunskapen som våra terapeuter besitter, så att vi nu erbjuder alla klienter som vill ta bort en tatuering 50% rabatt på priset på kommande behandlingar – om det krävs mer än 4 behandlingar.

GLAMOUR LASER
Ta bort tatuering

Snabba resultat

Pulserna från PicoLO lasern är snabbare, vilket gör att varje laserpuls arbetar med högre styrka och på så sätt också förbättrar behandlingseffekten. Så när du besöker oss för att ta bort din tatuering kommer du att se resultat snabbt. Det finns dock ett par saker som avgör hur många behandlingar du kan tänkas behöva för att ta bort din tatuering, faktorer som spelar in är exempelvis hur länge tatueringen har suttit, antal färger och hur djupt den trängt ner i huden.

Det är också viktigt att du sköter din eftervårdsplan du får av din terapeut – för bästa resultat.

Hudföryngring

När du vill få ett mer ungdomligt utseende med ökad spänst och lyster är vår hudföryngringsbehandling rätt för dig. Med hjälp av PicoLO laser kan man effektivt jobba mot flera olika problemområden så som akneärr, solskador och pigmenteringar.

Du ser vanligtvis resultat efter några gånger men fullständig resultat uppnås efter cirka 6-12 behandlingar då huden fortsätter att jobba inifrån. Det är viktigt att du underhåller din hud med rätt produkter för att uppnå bästa resultat av din behandling.

Med PicoLo laser kan vi:

 

  • Reducera ärr från akne.
  • Reducera pigmentförändringar.
  • Minska fina linjer och rynkor.
  • Stimulera kollagenproduktionen.
  • Ger fastare och jämnare hudton.
  • Göra en snabbare och mer effektiv borttagning av tatueringar.

 

Vi bryr oss om dig!

När du besöker oss för att ta bort din tatuering eller för att få en hudföryngring kan du alltid känna dig trygg. Vårt mål är att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med dina behandlingar hos oss och vi jobbar alltid med kunden i fokus. 

Kontakta oss för mer information.