Hydrafacial

Hydrafacial är den enda behandling som kombinerar peeling och intensiv återfuktning samtidigt. Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Under tiden badas huden med fukt och aktiva, icke-irriterande ingredienser i olika serum. Förmågan att återfukta huden skiljer HydraFacial från alla andra hudbehandlingar. Huden känns fräsch och len längre efter behandling med HydraFacial. För dig som har aktiv acne rekommenderar vi att du behandlar din problemhy hos oss innan du genomför HydraFacial, boka en Gratis Hudkonsultation.
Är HydraFacial rätt för dig?
  • Behandlar fina linjer och rynkor
  • Förbättrar elasticitet och fasthet
  • Ger lyster och jämnare hudton
  • Förbättrar fet och acnebenägen hy
  • Återställer fuktbalans och elasticitet

HydraFacial passa alla.

Hydrafacial
Hydrafacial behandlar

Hydrafacial behandlar

Detta ger en vacker och klar hud, utan irritation. Behandlingen är mycket effektiv till att tillföra huden vitalitet och massor av fukt. HydraFacial innehåller speciella behandlingsingredienser, som möjliggör en mild men effektiv hydradermabrasion.

HydraFacial är en av de mest populära ansiktsbehandlingarna bland män. Denna snabba och skonsamma behandling rengör på djupet samt förbättrar hudens hudton och kvalitet.
Behandlingen är Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinend. Den förser huden med viktiga näringsämnen som antioxidanter, peptider och hyaluronsyra. De fantastiska resultaten är både omedelbara och långvariga. Förmågan att återfukta huden skiljer HydraFacial från alla andra hudbehandlingar. Huden känns fräsch och len längre efter behandling med HydraFacial. Behandlar fina linjer och rynkor. Förbättrar elasticitet och fasthet. Ger lyster och jämnare hudton. Förbättrar fet och acnebenägen hy Återställer fuktbalans och elasticitet.